Naučite kako da optimizujete performanse prenosnog mehanizma sa SKF na sajmu Gear Expo 2015

 • Priča

  2015 октобар 07, 13:00 CEST

  SKF will demonstrate a wide range of its solutions for enhancing gearbox performance and reliability at Gear Expo 2015.

  Geteborg, Švedska, 7. oktobar 2015. godine: SKF, kompanija sa znanjem u oblasti inženjeringa, prikazaće izbor svojih vodećih rešenja na tržištu koja optimizuju performanse i pouzdanost prenosnih mehanizama na sajmu Gear Expo 2015.

  Stručnjaci SKF će biti prisutni na štandu kompanije SKF da bi posetiocima obrazložili karakteristike i prednosti novog programa performansi na terenu SKF EnCompass. Ova inovacija pruža korisnicima detaljniju analizu faktora koji utiču na radni vek ležaja i omogućava korisnicima da optimizuju izbor ležajeva i dizajn za poboljšane performanse u uslovima u praksi.

  Posetioci će moći da vide izbor ponuda popularnih SKF ležajeva. Ovo uključuje unapređene SKF Explorer sferne valjkaste ležajeve, koji nude izuzetno veliki kapacitet nosivosti opterećenja i preciznost rada, i SKF Energy Efficient (E2) kuglične ležajeve sa dubokim žlebom, koji smanjuju momenat trenja za 30% ili više u poređenju sa dosadašnjim efikasnim SKF standardnim ležajevima – smanjujući na taj način troškove vlasništva, i istovremeno poboljšavajući performanse.

  SKF će takođe predstaviti rešenja za linearno kretanje visokih performansi i energetski efikasnih, koja su projektovana za najmodernije mašine za elektro-mehanički prenos. SKF valjkasti zavrtnji omogućavaju duži vek alata, bolji kvalitet delova i niže troškove.

  Na štandu kompanije SKF će takođe biti prikazan SKF SimPro, koji je deo programa SKF EnCompass. SKF SimPro je inovativni alat za izračunavanje projektovan da pomogne inženjerima u izboru pravih ležajeva za zahteve i uslove njihovih konkretnih primena da bi dodatno poboljšali performanse sredstava. Posetioci će takođe moći lično da vide virtuelni prikaz prenosnog mehanizma kompanije SKF, koji omogućava korisnicima da istražuju primenu unutar prenosnog mehanizma za podizanje i rešenja koja SKF nudi za njegove komponente.

  Osim toga, posetioci sajma će biti u mogućnosti da pronađu asortiman rešenja za zaptivanje namenjenih prenosim mehanizmima, kao i rešenje za podmazivanje kompanije SKF, CircOil.

  Gear Expo, koji se održava od 20. do 22. oktobra 2015. godine u Detroitu, SAD, je jedna od vodećih svetskih manifestacija za pogonsku tehnologiju. Posetioci sajma mogu pronaći kompaniju SKF 2 na štandu 2.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF is a leading global supplier of bearings, seals, mechatronics, lubrication systems, and services which include technical support, maintenance and reliability services, engineering consulting and training. SKF is represented in more than 130 countries and has around 15,000 distributor locations worldwide. Annual sales in 2014 were SEK 70 975 million and the number of employees was 48 593. www.skf.com

  ® SKF is a registered trademark of the SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (6.9 MB)

SKF logo