SKF će predstaviti svoj kompletan portfolio proizvoda na sajmu Kormarine 2015.

 • Priča

  2015 октобар 13, 10:00 CEST

  SKF displays its full range of product innovations for the marine industry at Kormarine 2015 under the theme “Simplify with SKF Marine”.

  Geteborg, Švedska, 13. oktobar, 2015. godine: SKF će predstaviti pun asortiman proizvoda i usluga u pomorskom sektoru na Kormarine 2015. Sa pojednostavljenim SKF Marine, kompanija namerava da klijentima prikaže prednosti saradnje sa SKF – portfolio širokog spektra koji pokriva najkritičnije oblasti plovila kao i širom sveta dostupan tim stručnjaka posvećen pomorstvu. Uz dostupnost stručnjaka kompanije SKF iz pomorskog sektora na globalnom nivou, kompanija dolazi kao sagovornik i nudi tehničku podršku, bez obzira gde se klijenti nalaze.

  Posetioci sajma Kormarine 2015 će imati pristup impresivnom prikazu propelera, koji će sadržati kompletan proizvodni program kompanije. Ovo podrazumeva SKF ležajeve, Simplex zaptivne sisteme kao i rešenja za praćenje uslova rada.

  Takođe, na sajmu će biti prikazani drugi proizvodi kompanije SKF u pomorskom sektoru, kao što su sistemi podmazivanja, OK spojnice, komponente Simplex vratila, BlueMon ekološki sistemi za nadzor i upravljanje, kao i dodatne usluge pri industriji pomorskog sektora, uključujući praćenje uslova rada i rešenja održavanja bazirana na uslovima rada. Pored toga, posetioci će moći da steknu uvid u servis mehanike kod Simplex i mašinskog održavanja, kao što su centriranje i mašinska obrada na licu mesta.

  “Učešćem na ovogodišnjem sajmu Kormarine, SKF predstavlja u punom obimu ono što isporučuje, prateći ideju da pojednostavi život klijenata pomorskog sektora. Mi uslužujemo naše klijente obezbeđujući sve proizvode i rešenja iz jednog izvora, posvećenog pomorskom sektoru”, rekao je Claus Beiersdorfer, direktor prodaje SKF Marine GmbH.

  Kormarine 2015 je vodeći sajam nafte i gasa, pomorskog sektora i brodogradnje i traje od 20-23. oktobra u Busanu u Južnoj Koreji. Posetioci događaja će naći SKF na štandu 4PO3 u Nemačkom paviljonu u toku čitavog trajanja sajma.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF is a leading global supplier of bearings, seals, mechatronics, lubrication systems, and services which include technical support, maintenance and reliability services, engineering consulting and training. SKF is represented in more than 130 countries and has around 15,000 distributor locations worldwide. Annual sales in 2014 were SEK 70 975 million and the number of employees was 48 593. www.skf.com

  ® SKF is a registered trademark of the SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (8.2 MB)

SKF logo