SKF nudi novi pištolj za podmazivanje na baterije

 • Priča

  2015 октобар 27, 10:00 CEST

  Geteborg, Švedska, 27. oktobar 2014. godine: SKF danas najavljuje predstavljanje novog pištolja za podmazivanje na baterije, TLGB 20. Napravljen za maksimalnu efikasnost, ova jedinstvena alatka sadrži integrisani merač masti kako bi sprečila preterano i premalo podmazivanje.

  Pogodan za različite zadatke manuelnog podmazivanja, SKF TLGB 20 pištolj za podmazivanje na baterije je pogodan za podmazivanje ležajeva i mašina u industrijskom i proizvodnom okruženju, kao i na poljoprivrednim i građevinskim vozilima.

  Pištolj za podmazivanje TLGB 20 poseduje izdržljiv, ergonomski dizajn sa postoljem u tri tačke radi udobnosti i pogodnosti za rukovaoca i litijum-jonsku bateriju od 20 V za duži radni vek. Displej alatke prikazuje nivo napunjenosti baterije, količinu istisnute masti, brzinu pumpe/motora i blokirane tačke podmazivanja.

  Uz pražnjenje do 15 patrona masti po jednom punjenju baterije, ovaj svestrani pištolj za podmazivanje omogućuje dva protoka, prilagođavajući se tako konkretnoj primeni. Pored toga može isporučiti pritisak do 700 bara (10.000 psi) i poseduje ugrađeno svetlo kako bi osvetlio radnu površinu.

  Pištolj za podmazivanje se isporučuje u čvrstom prenosnom koferu, uz crevo visokog pritiska od 900 mm (36 inča), punjivom baterijom od 20 volti i punjačem koji je napuni za 90 minuta.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte: 
  Odnosi sa štampom: Theo Kjellberg, +46 725 77 65 76; theo.kjellberg@skf.com 

  SKF is a leading global supplier of bearings, seals, mechatronics, lubrication systems, and services which include technical support, maintenance and reliability services, engineering consulting and training. SKF is represented in more than 130 countries and has around 15,000 distributor locations worldwide. 

  Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak Grupe SKF.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (542 KB)

SKF logo