Kompanija SKF je sklopila strateški važan ugovor u okviru pomorskog segmenta

2015 децембар 01, 08:00 CET

SKF nastavlja da proširuje svoju tradicionalnu bazu klijenata u Kini sklapanjem ugovora u vezi komponenti pogonskog vratila sa jednom od najvećih brodovlasničkih kompanija.

Geteborg, 1. decembar 2015. godine: SKF će snabdevati kompaniju China Oilfield Services Limited (COSL), jednu od najvećih brodovlasničkih kompanija u Kini, komponentama pogonskog vratila i pružati usluge inžinjeringa za novoizgrađenu flotu plovila za snabdevanje na morskoj pučini. Komponentama kompanije SKF će biti snabdeveno ukupno 16 pogonskih vratila na 8 plovila.

Ole Kristian Jedal (Ole Kristian Joedahl), direktor prodaje i marketinga za industrijsko tržište, kaže “Ovo je značajan dobitak za naše poslovanje u pomorskom sektoru u Kini, gde je naša strategija, bliža saradnja sa brodskim operaterima, što predstavlja proširenje naše tradicionalne baze klijenata proizvođača originalne opreme i brodogradilišta.”

Kao rezultat uspešne integracije kompanije Blohm + Voss Industries ostvarene 2013. Grupa je u mogućnosti da klijentima ponudi komponente i usluge neophodne za proizvodne linije pogonskih vratila. Ovo je upotpunjeno stručnošću kompanije SKF u primeni inžinjeringa, što brodskim operaterima pomaže pri izboru komponenti koje preciznije ispunjavaju njihove potrebe za učinkom. 

Komponente pogonskog vratila kompanije SKF za COSL: spojnice, zavrtnji i zaptivači pregrada se isporučuju iz fabrika Grupe u Švedskoj i Nemačkoj. Površinski tretirani podupirači, koji omogućuju precizno montiranje važne obrtne mašinerije u teškim radnim uslovima – u ovom slučaju, motora – se proizvode u Holandiji. 

Aktiebolaget SKF
(obj.)

Za dodatne informacije, kontaktirajte:
ŠTAMPA: Theo Kjellberg, Direktor, Odnosi sa štampom
tel: 46 31 337 6576, mobilni telefon: 46 725-776576, e-pošta: theo.kjellberg@skf.com

ODNOSI SA INVESTITORIMA: Patrik Stenberg, rukovodilac Odeljenja za odnose sa investitorima
Patrik Stenberg, 46 31-337 2104; 46 705-472 104; patrik.stenberg@skf.com

SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com  

® SKF je registrovani zaštitni znak Grupe SKF.

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Potpuno saopštenje u PDF formatu (4.2 MB)

SKF logo