SKF doprinosi uživanju u vožnji modela Jeep Renegade

 • Priča

  2016 фебруар 23, 14:00 CEST

  Geteborg, Švedska, 23. februar 2016. godine: SKF snabdeva Grupu FCA rešenjima za njen kompaktni SUV model, Jeep Renegade. Proizvodi koji se isporučuju su jedinice glavčina točkova za prednje i zadnje točkove, zaptivači za amortizere, zaptivači za prenosne mehanizme i zaptivači za motore.

  Andrea Reisoli-Matje, rukovodilac za strateške kupce, poslovna jedinica za automobilsko tržište, Automotive Market, kaže,
  „Veoma smo srećni što smo dobavljač za Jeep Renegade i što vidimo pozitivan odziv na tržištu za ovaj model. Bilo da vozite po autoputu ili van puteva, rešenja kompanije SKF igraju važnu ulogu u impresivnom doživljaju vožnje i rukovanja modelom Jeep Renegade. U aprilu 2015. godine, FCA je zvanično otvorio postrojenje za proizvodnju novog modela Jeep u Goiani, koja se nalazi u državi Pernambuko u severoistočnom Brazilu. SKF je tu da podrži FCA s njegovim lokalnim mogućnostima povezanim na svoju globalnu mrežu.“

  Svaki Jeep Renegade s pogonom na četiri točka je opremljen kontrolom vuče Selec-Terrain. Ovaj sistem omogućava vozaču da fino podesi postavke vuče prema uslovima na putu. Postavke za automatsku vožnju, sneg, pesak i blato su posebno prilagođene za osiguravanje optimalne vuče i rada sa malom potrošnjom goriva. Ležajevi i zaptivači kompanije SKF su projektovani da zadovolje robusnost i zahteve za performansama modela Renegade, čime doprinose doživljaju efikasne, udobne i ujednačene vožnje.

  SKF već snabdeva sličnim komponentama za Fiat 500X, koji se zasniva na istoj platformi kao i Jeep Renegade. Jedinice ležajeva i zaptivači se trenutno snabdevaju iz fabrika kompanije SKF koje se nalaze u Italiji, Nemačkoj, Koreji i Brazilu.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Sabine Hergenröder, +46 31 337 6418, +46 705 77 6418, sabine.hergenroder@skf.com

  SKF is a leading global supplier of bearings, seals, mechatronics, lubrication systems, and services which include technical support, maintenance and reliability services, engineering consulting and training. SKF is represented in more than 130 countries and has around 15,000 distributor locations worldwide.
  Annual sales in 2015 were SEK 75 997 million and the number of employees was 46 635. www.skf.com

  ® SKF is a registered trademark of the SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (2.7 MB)

SKF logo