Piškotki na spletnem mestu SKF

S piškotki vam lahko zagotovimo dobro izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta in spletnih aplikacij. Če nadaljujete, ne da bi spremenili nastavitve v brskalniku, smatramo, da ste dali dovoljenje za prejemanje piškotkov. Vendar pa lahko kadar koli spremenite nastavitve za piškotke v brskalniku.

Politika zasebnosti

Pred uporabo tega spletnega mesta/aplikacije skrbno preberite našo politiko zasebnosti.

SKF z vso resnostjo obravnava zasebnost uporabnikov tega spletnega mesta/aplikacije ter varnost vaših osebnih podatkov. Naš cilj je, da boste vedno vedeli, da spoštujemo vašo zasebnost in da ustrezno skrbimo za vaše osebne podatke, kadar jih obravnavamo.

Namen te izjave je razjasnitev načel, ki jim sledi SKF, kadar obravnava vaše osebne podatke. Z dostopom do spletnega mesta/aplikacije pristajate na sledeče pogoje. Če se z njimi ne strinjate, tega spletnega mesta/aplikacije ne uporabljajte.

SKF bo spoštoval nacionalne zakone o varstvu podatkov, ki urejajo zbiranje in uporabo osebnih podatkov, kot je švedski zakon o varstvu podatkov (v izvirniku: Personuppgiftslagen 1998:204), po katerem se pri svojem delovanju ravna SKF. Skladno s švedskim zakonom o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa in popravkov v zvezi s svojimi osebnimi podatki. Tovrstne pravice bo SKF podpiral v največji možni meri, ki jo omogočajo naše pravne obveznosti.

SKF zbira osebne podatke, kot so ime, priimek, e‑poštni naslov in država bivanja, ter druge informacije, ki jih uporabniki spletnega mesta/aplikacije prostovoljno posredujejo. Osebne informacije, ki jih boste posredovali, bodo obravnavane z namenom zagotavljanja informacij in storitev, ki jih zahtevate, ter za namene trženja, prodaje in razvoja izdelkov. SKF lahko informacije posreduje tretjim osebam v Evropski uniji ali zunaj nje, kot so distributerji naših izdelkov, in sicer z namenom obravnave vaših naročil in izpolnjevanja vaših zahtev.

SKF ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z zasebnostjo ali vsebino zunanjih spletnih mest/aplikacij, do katerih vodijo povezave na našem spletnem mestu/aplikaciji.

SKF lahko kadar koli s posodobitvijo spremeni določbe te politike zasebnosti.

Vabljeni, da e obrnete na nas z vprašanji v zvezi z obravnavo svojih osebnih podatkov s strani SKF.

Uprava skupine SKF
SE-415 15 Göteborg
Švedska
Telefon: +46 31 337 10 00
Faks: +46 31 337 17 22

Elektronska pošta skfweb@skf.com
SKF logo