Karriera

"Vetëm Toka rrotullohet pa ndihmën e SKF-së"*

Natyrisht që ky është ekzagjerim i madh. Por si një kompani lider në modelimin e njohurive jemi të përkushtuar të ndihmojmë që gjërat të ecin gjithnjë e më mirë - duke reduktuar fërkimin. Kemi një shtysë të fortë për të mbështetur klientët tanë me zgjidhje të fjalës së fundit të teknologjisë për një gamë të gjerë aplikacionesh që shtrihen nga mullinjtë me erë dhe platformat e naftës në det, deri te trenat e shpejtësisë së lartë, makinat larëse dhe milionat e motorëve, kamionëve dhe veturave. Të 46 000 punonjësit tanë në 130 shtete gëzojnë shanse të jashtëzakonshme karriere, punë ndërkulturore në grup dhe një mjedis tepër të larmishëm profesional të përqendruar në ofrimin e përfitimeve të forta operative dhe mjedisore.
Me talentin tuaj dhe burimet tona, nuk mund të ketë kufij për mundësitë që mund të ngremë së bashku. Mirë se vini në SKF dhe në një botë të tërë mundësish.

*Citim nga libri "The soul of SKF" (Thelbi i SKF-së)

Mirë se vini në SKF - një botë e tërë mundësish

SKF logo