Ndërtimtaria

Nën trysninë e performancës

Pavarësisht ngarkesave të larta dhe kushteve të rënda, operatorët në fushën e ndërtimit janë nën trysni për produktivitet të lartë dhe ndërprerje sa më të ulëta të punës. Me radhën e tyre, prodhuesit e pajisjeve janë nën trysni për të prodhuar produkte me performancë dhe funksionalitet më të lartë, të gjitha këto në çmime konkurruese ndërsa për më tej u binden rregulloreve për emetimet.
SKF-ja mund t'ju ndihmojë
Në kërkimin e tyre për zgjidhje më konkurruese, shumë prej prodhuesve kryesorë të pajisjeve në botë i janë drejtuar SKF-së për ndihmë. Me mbështetjen dhe përvojën e thellë në aplikimet e automjeteve ndërtimore dhe gamën e gjerë të produkteve dhe të zgjidhjeve, SKF-ja mund të ofrojë zgjidhje tërësisht të integruara dhe të optimizuara.

Nga zgjidhjet e përshtatura dhe të personalizuara në përsosmëri deri në produktet e vitrinës, SKF-ja ofron zgjidhje që mundësojnë përfitime performance të brezit të ardhshëm për pajisjet ndërtimore që të:
  • Reduktojnë konsumin e karburanteve
  • Reduktojnë ndikimin mbi mjedisin
  • Rrisin intervalet e shërbimit të pajisjeve
  • Përmirësojnë gjendjen e makinerive dhe menaxhimin e aseteve
  • Rrisin ergonomikën dhe komoditetin e operatorit

Çdo aplikim ka kërkesat e veta

Shtypni këtu për të parë më në hollësi zgjidhjet që mund të plotësojnë kërkesat specifike të aplikimit tuaj. Kini parasysh se ky informacion ofrohet për momentin vetëm në anglisht.
SKF logo