Kujdesi mjekësor dhe shëndetësor

Sfidat në rritje të tregut

Plakja, popullatat gjithnjë e më tepër mbi peshë. Kostot në rritje dhe shpenzimet në rënie për kujdesin shëndetësor. Kalimi nga zbulimi i sëmundjeve te parandalimi. Spitalet që njësohen në rrjete më të mëdha.

Me sfida të tilla, pajisjeve të reja u duhet të mundësojnë diagnostikime dhe trajtime më të shpejta, të sigurta dhe të qëndrueshme me komoditet të përmirësuar për pacientët dhe operatorët. Për t'i nxjerrë këto në treg, OEM-ve u duhen furnizues që mund të ofrojnë cilësinë më të lartë të komponentëve dhe të ekspertizës inxhinjerike.

Çdo aplikim ka kërkesat e veta

Shtypni këtu për të parë më në hollësi zgjidhjet që mund të plotësojnë kërkesat specifike të aplikimit tuaj. Kini parasysh se ky informacion ofrohet për momentin vetëm në anglisht.
SKF logo