Energjia e oqeanit

Të jesh konkurrues është shumë e rëndësishme

Energjia e oqeanit
Për të arritur sukses afatgjatë në sektorin e energjisë së oqeanit, është tejet i rëndësishëm reduktimi i kostove të energjisë (COE) në një nivel konkurrues nëpërmjet metodave të prodhimit të energjisë me erën që vjen nga deti dhe me metoda të tjera tradicionale.

Kapërcejini sfidat në energjinë e oqeanit me SKF-në

SKF-ja ka shumë dekada përvojë pune në industritë e erës, detare, hidroelektrike dhe ato ndërkombëtare të naftës dhe të gazit në të gjithë botën. SKF-ja tani përdor njohuritë teknologjike dhe aftësitë novatore që janë fituar nga këto industri sinergjike për t'u përballur me sfidat në energjinë e oqeanit.
Me bazë në Skoci, ekipi ynë i energjisë në oqean bashkëpunon me zhvilluesit e pajisjeve prototip dhe furnizuesit e nënkomponentëve, duke i ndihmuar ata të projektojnë me qëndrueshmëri që në fazat e para. Përpjekjet tona ndihmojnë për t'u garantuar atyre arritjen e objektivave të ardhshme të disponueshmërisë dhe të prodhimit.
Ne ndihmojmë gjithashtu në optimizimin e strategjisë së mirëmbajtjes dhe marrim në konsideratë çështjet e mirëmbajtjes, duke njohur kushtet e vështira dhe pozicionet e paarritshme në të cilat duhet të punojnë pajisjet e energjisë në oqean.

Çdo aplikim ka kërkesat e veta

Shtypni këtu për të parë më në hollësi zgjidhjet që mund të plotësojnë kërkesat specifike të aplikimit tuaj. Kini parasysh se ky informacion ofrohet për momentin vetëm në anglisht.
SKF logo