SKF siguron kontratë të rëndësishme strategjike brenda segmentit detar

2015 dhjetor 01, 08:00 CET

SKF vazhdon të zgjerojë bazën e vet tradicionale të klientëve në Kinë ndërsa siguron marrëveshje për pjesët e boshteve shtytëse me një nga pronarët më të mëdhenj të anijeve në vend.

Gotenburg, 1 dhjetor 2015: SKF do t’i sigurojë China Oilfield Services Limited (COSL), një nga pronarët më të mëdhenj të anijeve në Kinë, komponentë të boshteve shtytës dhe shërbime inxhinierie aplikimi për flotën e re të anijeve për transport mallrash ndërkombëtar. Në total, 16 boshte shtytëse në 8 anije do të pajisen me komponentë SKF.

Ole Kristian Joedahl, drejtor i shitjeve dhe marketingut, tregu industrial, thotë: “Kjo është një fitore e rëndësishme për biznesin tonë detar në Kinë, aty ku strategjia jonë është të bashkëpunojmë më afër me operatorët e anijeve, duke u zgjeruar nga baza tradicionale e klientëve të prodhuesve të pajisjeve origjinale dhe kantiereve detare.”

Si rezultat i integrimit të suksesshëm të Blohm + Voss Industries, blerë në vitin 2013, Grupi është në gjendje t’i ofrojë klientëve komponentët dhe shërbimet e nevojshme për linjat e boshteve shtytëse. Kjo arrihet përmes ekspertizës të SKF në inxhinierinë e zbatuar, e cila ndihmon operatorët e anijeve të zgjedhin komponentët që plotësojnë më saktë nevojat e tyre të performancës. 

Komponentët e SKF për boshtet shtytëse për COSL: kanxha, bulona dhe mure izoluese sigurohen nga fabrikat e Grupit në Suedi dhe Gjermani. Takot e SKF me sipërfaqe të trajtuar, të cilat bëjnë të mundur montimin e palëvizshëm dhe të saktë të makinerive kritike rrotulluese në kushte punimi të vështira - në këtë rast, motori - po prodhohen në Holandë. 

Kompania SKF
(publ)

Për informacione të mëtejshme, kontaktoni:
SHTYPI: Theo Kjellberg, Drejtori, Marrëdhëniet me shtypin
tel: 46 31 337 6576, celular: 46 725-776576, email: theo.kjellberg@skf.com

MARRËDHËNIET ME INVESTITORËT: Patrik Stenberg, drejtori i marrëdhënieve me investitorët
Patrik Stenberg, 46 31-337 2104; 46 705-472 104; patrik.stenberg@skf.com

SKF-ja kryeson tregun global si furnizues i kushinetave, permistopëve, mekatronikës, sistemeve të lubrifikimit dhe shërbimeve, të cilat përfshijnë mbështetje teknike, shërbime mirëmbajtjeje dhe qëndrueshmërie, konsultim dhe trajnim inxhinierik. SKF-ja është e pranishme në mbi 130 shtete dhe ka rreth 15 000 pika distributorësh në mbarë botën. Shitjet vjetore për vitin 2014 ishin 70 975 milionë SEK dhe numri i punonjësve ishte 48 593. www.skf.com 

® SKF është markë tregtare e regjistruar e SKF Group.

Shkarko kompletin e shtypit

Njoftimi i plotë për shtyp në pdf (4.2 MB)

SKF logo