Gjej një distributor sipas listës

Dyqani i distributorit të SKF-së

Plotësoni vendet bosh më poshtë për të gjetur një listë të distributorëve SKF në zonën tuaj.

 1. Shto qytetit tuaj, rajonin dhe /ose kodin postar zip
 2. Ju mund të filtroni kërkimin tuaj më tej duke përzgjedhur nga drop-down menu nën "Produkt" dhe "Distributor" kategori.

Kini parasysh: vetëm shteti dhe/ose qyteti ku një distributor i SKF egziston do të paraqitet.

Në qoftëse preferoni të kërkoni sipas hartës, shkoni tek Gjej një Distributor

Distributor SKF

Kategoria e produktit
Kategoria e distributorit
Rezultatet e tua do të shfaqen më poshtë

  Duke shfaqur 1 - 5 të 8

 • Kategoria e produktit:

  Kushinetat, Njësitë dhe Foletë
  Monitorimi i gjendjes
  Lëvizja lineare
  Produkte të mirëmbajtjes (përfshirë lubrifikantët)
  Transmetimi i fuqisë
  Permistopë
  Shërbime (Konsulencë, Mirëmbajtje)

  Kategoria e distributorit:

  Distributorët e Autorizuar të SKF-së

  Adresa:

  Rruga e Kavajes Nr 223

  41.3316500,19.8318000
  Telefoni:

  Mobile: +355 69 20 44 215

  Faksi:

  +355 42 259 219

  Kontakti i distributorit

  Dorian Ferizaj

 • Artol Ruci sh.p.k

  Kategoria e produktit:

  Kushinetat, Njësitë dhe Foletë
  Monitorimi i gjendjes
  Lëvizja lineare
  Produkte të mirëmbajtjes (përfshirë lubrifikantët)
  Transmetimi i fuqisë
  Permistopë
  Shërbime (Konsulencë, Mirëmbajtje)

  Kategoria e distributorit:

  Distributorët e Autorizuar të SKF-së

  Adresa:

  Lagja "Brigada 17 sulmuese", p.102, Sh 1, Ap 3

  41.1168400,20.0926210
  Telefoni:

  Mobile: +355 68 40 56 545

  Faksi:

  +355 54 248 685

  Kontakti i distributorit

  Rrapush Ruci

 • Autopas sh.p.k

  Kategoria e produktit:

  Kushinetat, Njësitë dhe Foletë
  Monitorimi i gjendjes
  Lëvizja lineare
  Produkte të mirëmbajtjes (përfshirë lubrifikantët)
  Transmetimi i fuqisë
  Permistopë
  Shërbime (Konsulencë, Mirëmbajtje)

  Kategoria e distributorit:

  Distributorët e Autorizuar të SKF-së

  Adresa:

  Rruga. “SKENDER LIBOHOVA”

  Telefoni:

  Mobile: +355 68 20 21 704 

  Faksi:

  +355 352 22 626

  Kontakti i distributorit

  Harallamb Ceko

 • Kategoria e produktit:

  Kushinetat, Njësitë dhe Foletë
  Tregu i pas-shitjeve të automjeteve
  Shërbime (Konsulencë, Mirëmbajtje)

  Kategoria e distributorit:

  Distributor pjesë këmbimi automjetesh i SKF

  Adresa:

  Rr: Unaza e Re, Godina 2-katëshe,
  ish-këneta, përballë kishës

  Telefoni:

  Mob: +355 68 60 77 543

  Kontakti i distributorit

  Bujar Bushi

 • Kategoria e produktit:

  Tregu i pas-shitjeve të automjeteve

  Kategoria e distributorit:

  Distributor pjesë këmbimi automjetesh i SKF

  Adresa:

  Rr. "Asim Vokshi" 45 H.2

  Telefoni:

  +355 42 228794

  Kontakti i distributorit

  Leo Munguli

SKF logo