Sistemet e xhuntove

SKF-ja ka një portofol të gjerë për lloje të ndryshme sistemesh të xhuntove për të plotësuar nevojat specifike të çdo klienti, nga produktet standarde deri te zgjidhjet e prodhuara me porosi.

Metoda e fuqishme e injeksionit të naftës e SKF-së zbatohet në të gjitha llojet e xhuntove të tipit OK, bulonave me super-shtërngim, rondeleve dhe dadove hidraulike, si dhe xhuntove të hapshme, duke u ofruar klientëve tanë shkurtime thelbësore në ndërprerjen e punës për të gjitha industritë dhe aplikimet ku përdoren.

Kaloni te tabela e produkteve për Sistemet e xhuntove.

Informacionet e produktit

Kini parasysh që lidhjet më poshtë kalojnë në informacione që ofrohen vetëm në anglisht.


SKF logo