Kushinetat manjetike / Magnetët e vazhdueshëm në motorrat elektrik

Rrotullimi pa kontakt

SKF S2M kushineta magnetike përdoret në më shumë se 35 vjet dhe është një lider në tregun e kushinetave magnetike.

Me më shumë se 130.000 SKF S2M kushineta magnetike dhe me shpejtësi të lartë përdoret në shumë industri dhe motorike elektrik , SKF ka një kuptim të veçantë të shpejtësinë e rrotullimit dhe si kushineta magnetike është e ndërlidhur në industri.

Ne ofrojmë me kosto efektive të pa krahasueshme, zgjidhje të energjisë efikase dhe të besueshme për të gjithë ciklin jetësor të produktit, duke ndihmuar konsumatorët të kapërcejnë sfidat e tyre.

Me një prani të gjithë botën, SKF është lider botëror në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e kushinetave aktive magnetike dhe teknologjive magnetike të kontrollit. Ne shohim përpara për të punuar me ekipin tuaj.

Informacionet e produktit

Kini parasysh që lidhjet më poshtë kalojnë në informacione që ofrohen vetëm në anglisht.
SKF logo