Kompleti i gominave

SKF, furnizuesi juaj i vetëm dhe i besueshëm që ofron gjithçka për transmisionet.

Gominat janë një komponent kritik për transmisionin e një makine.
Përfitimet nga gama e plotë SKF e kompleteve të gominave:
  • komplete gominash universale që përputhen me shumicën e veturave (VKJP 01001/01000) dhe të makinave të lehta tregtare (VKJP 01003).
  • komplete specifike gominash që përfshijnë gominën, fashetat, dadon/bulonin, grason dhe çdo komponent tjetër që nevojitet për riparimin e plotë.
  • komplete gominash për sistemin e drejtimit - universale dhe të veçanta - të pajisura me fasheta në përputhje me specifikimet e pajimit origjinal për të përmirësuar besueshmërinë dhe performancën.
SKF logo