Kompleti i xhuntove kardanike

30 vjet eksperiencë në prodhimin e xhuntove kardanike

Ngecja në anë të rrugës për shkak defekti është makthi më i keq për shoferin.

Zhurma dhe dridhja e tepërt mund të jetë për shkak të vendosjes së xhuntove kardanike të konsumuara ose me cilësi të dobët, gjë që çon në jetëgjatësi më të shkurtër dhe madje të prishje të menjëhershme. Këto shqetësime nuk ekzistojnë me kompletet e xhuntove kardanike SKF, të projektuar dhe prodhuar sipas standardeve precize të pajimit origjinal.

Përmbajtja e kompletit:

  • Xhunto kardanike
  • Gomina dhe fashetat
  • Pjesët shtesë, si unazat fiksuese sustë, kapakët e montuar kundër pluhurit, rondelat, distancatorët
  • Dado ose bulon rrote për garantimin e sigurisë së automjetit
  • Qeset e grasos
  • Udhëzimet e vendosjes
SKF logo