Kompleti i rripave multi-V me pompë uji

Origjinaliteti nga SKF: i vetmi komplet rripash multi-V me pompë uji!

A e dinit se 34% e pompave të ujit vihen në lëvizje nga sistemi ndihmës? Si unike në treg, SKF-ja ofron komplet rripash multi-V me pompë uji.
Parandaloni dëmtimin mekanik, si p.sh. humbja e ndihmës së drejtimit të timonit ose prishja e motorit, duke ndërruar pompën e ujit në të njëjtën kohë me sistemin ndihmës.
  • Kursejuni kohë dhe para klientëve tuaj
  • Shumica e kompleteve përfshijnë pompë uji SKF AquaMax
  • Të gjitha pjesët janë me cilësinë e pajimit origjinal.
SKF logo