Sistemi i sinkronizimit (faza e motorrit)

Mund të mos duket interesante, por rripi i dhëmbëzuar është një element kritik i motorit të makinës suaj.

Sistemi i rripit të dhëmbëzuar komandon veprimet në brendësi të motorit, duke siguruar që ai të punojë mirë dhe me efiçencë. Por prishja e një komponenti të sinkronizimit (rripi, tendosësi, pulexha) mund të ketë një rezultat katastrofik dhe të japë një defekt që kushton shumë për t'u riparuar. Dizajnet novatore që kanë kompletet e rripave të dhëmbëzuar SKF janë zhvilluar për të plotësuar kërkesat në rritje të motorëve modernë me efiçencë të lartë dhe për të siguruar një shërbim të besueshëm pas çdo miljeje.

SKF logo