Shërbimet e logjistikës

Logjistikë e ngritur prej një shekulli kryesimi industrial

Në shërbimet logjistike të SKF-së,
  • jemi të përkushtuar në kuptimin e sfidave dhe të kërkesave të prodhuesve industrialë
  • i mbajmë furnizimet në lëvizje drejt linjave të prodhimit dhe produktet në lëvizje drejt klientëve
  • kemi partneritete me klientët për të krijuar zgjidhje logjistike që janë efikase, elegante dhe të ndjeshme ndaj mjedisit
Një ekip i përkushtuar prej mbi 1200 specialistësh logjistike dhe partnerësh të zgjedhur anembanë botës janë gati për të ofruar zgjidhje të qëndrueshme logjistike.

SKF logo