Prenosni akumulatorski alati

Duži radni vijek, manji motori, bez ponovnog podmazivanja, male vibracije, ušteda energije, mala težina i manje stvaranje toplote pronašli su svoje odgovore u SKF-ovim ležajima.

Posebni materijali, poseban tretman na toplotu, asortiman posebnih brtvi i SKF-ova teorija radnog vijeka koja ukazuje na beskrajan radni vijek ležaja, glavni su alati koji će optimizirati vaše aplikacije.

SKF ležaji za akumulatorske alate dostupni su i za posebne zahtjeve: ležaji s keramičkim kuglicama za veće brzine kao i proizvodi za linearna kretanja – naše resurse smo prilagodili vašim potrebama da bi vaši ciljevi postali i naši ciljevi.

Da bismo vam pomogli u bržem razvoju novih proizvoda, uveli smo simultani inženjering koji će vam omogućiti trenutni i otvoreni pristup našim procesima, razvoju proizvoda i stručnosti u primjeni u industriji električnih alata.

Svaka aplikacija ima svoje zahtjeve

Kliknite ovdje i saznajte detalje o rješenjima koja će zadovoljiti vaše posebne aplikacijske zahtjeve. Ovi podaci su trenutno dostupni samo na engleskom jeziku.
SKF logo