Kompresori

Teški radni i tržišni uslovi

Bez obzira na dizajn ili primjenu, industrijski kompresori uvijek su izloženi teškim radnim uslovima. Današnji tržišni uslovi i regulatorni propisi postaju jednako teški.

Rastući globalni zahtjevi pokreće globalnu proizvodnju i konkurenciju. Rastuće cijene energije i strožija zakonska pravila potiču razvoj jedinica s većom energetskom efikasnošću i boljom zaštitom prirodne okoline. A svaki krajnji korisnik traži ugradive proizvode i rješenja praćena punom podrškom.

SKF može pomoći

Kao vodeći snabdjevač ležajima i inženjerskim rješenjima za industriju kompresora, SKF već desetljećima pomaže proizvođačima originalne opreme i rukovaocima da zadovolje ove i druge izazove.

U bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima, SKF je razvio inovativna inženjerska rješenja i poboljšanja u dizajnu ležaja. Ova rješenja omogućavaju proizvodnju i rad kompresora sa boljim radnim svojstvima, te sigurnijim i energetski efikasnijim.

Svaka aplikacija ima svoje zahtjeve

Kliknite ovdje i saznajte detalje o rješenjima koja će zadovoljiti vaše posebne aplikacijske zahtjeve. Ovi podaci su trenutno dostupni samo na engleskom jeziku.
SKF logo