Građevinarstvo

Pod pritiskom izvođenja

Unatoč teškim opterećenjima i uslovima rada, građevinari su pod stalnim pritiskom da što više iskoriste opremu kako bi poboljšali produktivnost i smanjili vrijeme zastoja u radu. Zbog toga su proizvođači opreme pod pritiskom da proizvedu proizvode sa boljim radnim performansama i funkcionalnostima, sve za konkurentnu cijenu i uz zadovoljenje zakona o emisiji štetnih gasova.
SKF može pomoći
U njihovoj potrazi za konkurentnijim rješenjima, većina svjetskih glavnih proizvođača opreme potražila je pomoć SKF-a. Na osnovu velikog iskustva u aplikacijama vozila za građevinarstvo i velikog izbora proizvoda i rješenja, SKF može isporučiti potpuno integrirana i optimizirana rješenja.

Od savršeno prilagođenih, korisničkih rješenja pa do dokazanih proizvoda koji su odavno u prodaji, SKF isporučuje rješenja koja omogućavaju koristi rada nove generacije za građevinarsku opremu:
  • Smanjena potrošnja goriva
  • Smanjen utjecaj na prirodnu okolinu
  • Produženi intervali između servisa opreme
  • Poboljšanje zdravlja mašina i upravljanja sredstvima
  • Poboljšanje ergonomije i udobnosti za rukovatelja

Svaka aplikacija ima svoje zahtjeve

Kliknite ovdje i saznajte detalje o rješenjima koja će zadovoljiti vaše posebne aplikacijske zahtjeve. Ovi podaci su trenutno dostupni samo na engleskom jeziku.
SKF logo