Energija okeana

Postati konkurentan je od kritične važnosti

Energija okeana
Za dugoročnu održivost sektora energije iz okeana smanjenje cijene energije (COE) na nivo koji je konkurentan energiji vjetra s mora i drugih tradicionalnih načina stvaranja energije apsolutno je ključna stavka.

Savladajte izazove energije okeana sa SKF-om

SKF ima iza sebe puno desetljeća iskustva širom svijeta u radu sa vjetrom, morem, hidroelektrikom te eksploatacijom nafte i gasa iz mora. SKF u odgovoru na izazove energije iz mora koristiti tehnička znanja i inovativne vještine koje je skupio iz ovih sinergijskih industrija.
Naš tim za energiju iz okeana, smješten u Škotskoj, sarađuje sa projektantima prototipskih uređaja i dobavljačima podelemenata, pomažući im u pouzdanom projektiranju već od ranih faza . Naši napori pomažu im da ostvare svoje buduće ciljeve u dostupnosti i proizvodnji.
Mi također pomažemo u optimizaciji strategije održavanja i uzimanju problema održavanja u obzir, prepoznajući teška i nepristupačna okruženja u kojima radi oprema za proizvodnju energije iz okeana.

Svaka aplikacija ima svoje zahtjeve

Kliknite ovdje i saznajte detalje o rješenjima koja će zadovoljiti vaše posebne aplikacijske zahtjeve. Ovi podaci su trenutno dostupni samo na engleskom jeziku.
SKF logo