Vozila na dva i tri točka

Odgovorite na izazove današnjice i u budućnosti sa snagom inženjeringa znanja.
SKF je gradio svoje iskustvo na više od 60 godina industrijskog iskustva s vozilima na dva i tri točka na cesti i van nje. U ovoj industriji jake konkurencije, ogromna inženjerska stručnost i globalni resursi SKF-a iskorišteni su za razvoj rješenja koja će odgovoriti na rastuće zahtjeve vodećih svjetskih proizvođača dvotočkaša.
SKF-ova stručnost u ležajima i ležajnim jedinicama, tehnologijama brtvljenja, podmazivanju, mehatronici i dinamičkim softverima za modeliranje omogućava da naši inženjeri ponude široki izbor praktičnih i profitabilnih rješenja. Mi to zovemo Snagom inženjeringa znanja i ono pomaže vodećim proizvođačima i prvostepenim dobavljačima širom svijeta da:
  • Smanje ukupne troškove vlasništva
  • Smanje emisiju CO2
  • Pojačaju ekonomičnost goriva
  • Povećaju sigurnost i ergonomiju
  • Pojednostave montažu
  • Skrate vrijeme do izlaska proizvoda na tržište
  • Smanje težinu dijelova
  • Smanje garantne zahtjeve i troškove

Ovo su neki od razloga zašto SKF stupa u partnerske odnose sa vodećim trkaćim timovima u industriji, spajajući svoju stručnost u rotacijskim mašinama i iskustvo sa dvotočkašima na savladavanju najtežih tehničkih izazova. Kroz našu blisku saradnju i tehničko sponzorstvo, SKF-ovi inženjeri radili su sa nekoliko proizvođača na razvoju inovativnih dijelova, dodatnom usavršavanju postojećih dizajna i stalnim poboljšanjima radnih performansi.

SKF-ova tehnička podrška pomogla je u uspjesima puno timova, pomažući im u osvajanju više od pedeset svjetskih šampionata u svim takmičenjima. Naši napori su im pomogli da se popnu na pobjednička postolja. Radili smo sa proizvođačima dvotočkaša na razvoju novih nivoa radnih performansi i izdržljivosti vozila, omogućavajući im da poboljšaju vozila koja isporučuju na tržište.

Također nudimo i tehničku pomoć nekim od najpoznatijih proizvođača dvotočkaša, kao Ducati Corse i Betamotor

Svaka aplikacija ima svoje zahtjeve

Kliknite ovdje i saznajte detalje o rješenjima koja će zadovoljiti vaše posebne aplikacijske zahtjeve. Ovi podaci su trenutno dostupni samo na engleskom jeziku.
SKF logo