Školovanje kupca

Povećajte znanje da biste poboljšali pouzdanost

Danas je veliki pritisak na proizvođače da isporuče najviši kvalitet uz najmanju moguću cijenu. Zato je postizanje maksimalne pouzdanosti mašine izuzetno važno. Profitabilnost proizvođača oslanja se na vještine njihovih zaposlenika te kako poslodavac i industrija podržavaju svoje zaposlenike da ispune svoje potencijale.

Zašto SKF za obuku o održavanju pouzdanosti?

Naši kursevi obuke građeni su na više od 100 godina iskustva i poznavanja pouzdanosti rotacijskih mašina koje je neusporedivo u svijetu. Bliska saradnja sa našim kupcima dala nam je jedinstveno i detaljno razumijevanje procesa i izazova karakterističnih za svaku veliku industriju.

SKF kursevi fokusiraju se na poboljšanje efikasnosti pogona i opreme koji su pravo srce proizvodnog procesa.

Maksimalna iskorištenost ulaganja u znanje

Portfolio kurseva prati miješani pristup učenju koji primjenjuje spektar metodologija kao što su e-učenje, učionice, praktične vježbe, mentorstvo na terenu, u namjeri da se dostignu ciljevi učenja.

SKF može pomoći i provođenjem internetske procjene potreba za obukom kako bi odredio trenutna znanja vašeg osoblja u različitim područjima te u određivanju područja gdje su znanja zaposlenih nedovoljna te tako poboljšao efikasnost pogona.

Servisne informacije

Linkovi u nastavku vode vas na informacije koje su dostupne samo na engleskom jeziku.
SKF logo