SKFi veebisaidi küpsised

Küpsised aitavad muuta meie veebisaitide ja -rakenduste kasutamist teie jaoks mugavamaks. Kui jätkate saidi kasutamist ilma oma brauseri seadeid muutmata, eeldame, et nõustute küpsiste vastuvõtmisega. Teil on võimalik oma brauseri küpsisteseadeid igal ajal muuta.

Will you accept SKF cookies?

Privaatsuspoliitika

Enne käesoleva veebilehe kasutamist lugege hoolikalt privaatsuspoliitikat.

SKF suhtub väga tõsiselt veebilehe külastajate privaatsusse ja teie isikuandmete turvalisusesse. SKF-i eesmärk on, et juhul, kui SKF töötleb teie isikuandmeid, tunneksite end alati turvaliselt, sest teie privaatsust võetakse arvesse ja teie isikuandmete kaitsmiseks kasutatakse kõiki vajalikke meetmeid.

Käesolevas dokumendis on sätestatud põhimõtted, millest SKF teilt saadud isikuandmete kasutamisel lähtub. Veebilehte külastades nõustute järgmiste tingimustega. Kui te nendega nõus ei ole, siis ei tohi te veebilehte kasutada.

SKF järgib isikuandmete kogumist ja kasutamist puudutavate riiklike andmekaitseseaduste nõudeid (nt Rootsi andmekaitseseadus – rootsi keeles Personuppgiftslagen 1998:204), mis kehtivad SKF-i tegevuste suhtes. Vastavalt Rootsi andmekaitseseadusele on teil õigus oma andmete vaatamiseks ja parandamiseks. Lähtudes juriidilistest kohustustest, täidab SKF neid õigusi nii palju kui see on võimalik.

SKF kogub isikuandmeid, näiteks eesnimi, perekonnanimi, e-posti aadress ja elukohariik ning muud teavet, mida kasutajad vabatahtlikult veebilehel esitavad. Teie antud isikuandmeid töödeldakse eesmärgiga pakkuda teile soovitud teavet ja teenuseid, aga ka turunduse, müügi ning tootearenduse eesmärkidel. SKF võib edastada isikuandmeid kolmandatele isikutele, kes asuvad Euroopa Liidus, aga ka väljaspool, näiteks meie toodete edasimüüjatele, et töödelda teie tellimusi ja vastata teie päringutele.

SKF ei võta endale mingit vastutust veebilehel viidatud väliste veebilehtede privaatsusmeetmete või sisu eest.

SKF võib käesolevat privaatsuspoliitikat igal ajal läbi vaadata ja uuendada.

Kui teil on küsimusi isikuandmete töötlemise kohta SKF-is, olete teretulnud meiega ühendust võtma.

SKF Group Headquarters
SE-415 15 Göteborg
Rootsi
Telefon: +46 31 337 10 00
Faks: +46 31 337 17 22

E-post: skfweb@skf.com
SKF logo