Кариера

„Само Земјата се врти без помошта на SKF“*

Секако, ова е огромно преувеличување. Меѓутоа, како водечка компанија со знаење применето во инженерството, ние сме посветени да помогнеме за подобро функционирање на нештата - намалувајќи го триењето. Цврсто сме решени да им помогнеме на нашите клиенти нудејќи им врвни решенија за широк опсег примени, од ветерни електрани и морски нафтени платформи, до брзи возови, машини за перење и милиони мотоцикли, камиони и автомобили. Нашите 46.000 вработени во 130 земји имаат извонредни кариерни можности, меѓукултурна тимска работа и разновидна професионална средина фокусирана на испорачување значителни оперативни и еколошки придобивки.
Со вашиот талент и нашите ресурси, нема граници за можностите што можеме да ги создадеме заедно. Добре дојдовте во SKF, светот на можности.

*Цитат од книгата „Душата на SKF“

Добре дојдовте во SKF - свет на можности

SKF logo