Што да направам за некој да контактира со мене веднаш?

Користете го копчето „Контакт“, поставено во горниот десен дел на почетната страница, каде што можете да додадете порака за итноста на вашата потреба. Пораката ќе ја прими и на истата ќе одговори претставник на SKF за вашата област.
SKF logo