Ролери

Лежиштата на SKF се дизајнирани да ги исполнат барањата на различни типови скејтери. Сите лежишта на SKF се висококвалитетни. Нема компромиси. Ние во SKF знаеме дека робустноста, заштитата и ниското ниво на триење се важни за високи перформанси при лизгање.

Инженерите на SKF не се специјалисти само за лежишта - тие се експерти и во индустриите што ги опслужуваат. Тие ги разбираат потребите на конкретната индустрија и улогата што лежиштата ја играат во таа индустрија. Токму затоа на пазарот за лизгалки му ја нудиме нашата експертиза со целосниот асортиман на радијални топчести лежишта за да ги задоволиме сите потреби, од натпреварување до секојдневна забава.

Секоја апликација има свои барања

За да најдете информации околу решенијата за вашите конкретни апликации, кликнете овде. Имајте предвид дека овие информации во моментов се достапни само на англиски јазик.
SKF logo