Tissue World 2013

March 18 - 21, 2013

Локација: Барселона, Шпанија
Место: Fira Barcelona (Gran Via), Hall 1
Број на штанд: A530

Првобитниот саем Tissue World што започна во Ница во 1993 година, а сега се одржува во Барселона, е ГОЛЕМ НАСТАН: Најголемиот светски саем конкретно наменет за компании кои се занимаваат со производство на тенка хартија. Саемот им нуди можност за средби, размена на идеи и знаења и уникатно доживување на производителите, преработувачите и добавувачите од индустриите за производство и преработка на тенка хартија. Тоа е еден навистина глобален настан со посетители и изложувачи од целиот свет и просечна посетеност од околу 2.000 посетители од 80-90 земји

Веб-локација: www.tissueworld.com

SKF logo