EWEA Offshore

November 19 - 21, 2013

Локација: Франкфурт, Германија
Место: Messe Frankfurt
Штанд/кабина 31E30

EWEA OFFSHORE е најголемата светска конференција и саем за поморски решенија, а конференцијата во 2013 г. ќе се базира на успешната конференција одржана во 2011 г., којашто привлече повеќе од 480 изложувачи и над 8.200 учесници од целиот синџир за снабдување со морска ветерна енергија.

www.ewea.org/events/ewea-offshore/

SKF logo