Offshore Europe - конференција и саем за нафта и гас

September 03 - 06, 2013

Локација: Абердин, Обединето Кралство
Место: Aberdeen Exhibition and Conference CentreШтанд: Штанд 1F41, хала 1

Offshore Europe 2013 е најголемиот настан за истражување и производство во источната хемисфера

www.offshore-europe.co.uk/

SKF logo