Локации на SKF по список

SKF има канцеларии, фабрики и технички центри во повеќе од 130 земји, како и сè поголем број локации на Фабрики за решенија на SKF низ светот.

Ако сте заинтересирани за производ на SKF или некоја поврзана услуга, контактирајте со локалниот дистрибутер на SKF. Нашата глобална дистрибутивна мрежа им ги пружа на клиентите својата стручност и локалниот пристап до резервните делови и деловите за надградување, како и алатот за одржување и рачниот мониторинг.

Контактирајте со локалната канцеларија на SKF доколку:
  • сакате да дознаете кој е вашиот локален претставник за SKF
  • сакате да контактирате со фабрика за решенија на SKF
  • имате други разни прашања

За да најдете локација на SKF во ваша близина, пополнете ги информациите подолу.


Напомена: ќе се прикажуваат само регионите и/или градовите каде што постојат локации на SKF.
Доколку сакате да пребарувате на мапа, одете на Мапа на локации на SKF

Пронајдете претставништво на SKF

Категорија на производи
Категорија на дистрибутери
Резултатите ќе се прикажат подолу
SKF logo