Системи за спојување

SKF има широко портфолио со разни типови системи за спојување, од стандардни производи до високо приспособени решенија, со цел да ги исполни конкретните барања на секој клиент.

Моќниот метод за вбризгување масло на SKF се применува во разни типови крути OK-спојки на SKF, Supergrip завртки, хидраулични прстени и навртки, како и во флексибилни спојки, овозможувајќи им на нашите клиенти значително намалување на времето на застој во сите индустрии и апликации каде што се користат.

Одете на табела со производи за Системи за спојување.

Информации за производот

Ве известуваме дека линковите подолу водат до информации достапни само на англиски јазик.


SKF logo