Преносници на снага

Power Transmission е линија производи на SKF за пренос на снага којашто нуди целосен асортиман од висококвалитетни ремени, ланци, спојки, ременици, ланчаници, чаури и главчини.

Компонентите за пренос на сила се потребни во речиси секоја индустрија и овозможуваат функционирање на процесите, поврзувајќи ги подвижните делови во машините.
Некои од клучните индустрии што ги опслужуваме
  • Целулоза и хартија
  • Храна и пијалаци
  • Нафта и гас
  • Метали
  • Рударство, обработка на руди и цемент

Без разлика дали предизвикот е да се дизајнира опрема што ја зголемува ефикасноста на фабриката или ја подобрува севкупната профитабилност, искуството и експертизата на SKF можат да ви помогнат да ги постигнете вашите цели.
Помош за вашата компанија во намалувањето на вкупниот трошок за сопствеништво
Ние во SKF посветено работиме за да ѝ помогнеме на вашата компанија да го намали вкупниот трошок за сопствеништво на долг рок (сл. 1).

Избирајќи ги преносниците на снага од линијата Power Transmission на SKF, инвестирате во висококвалитетни производи со високи перформанси што им овозможуваат на вашите машини да работат поефикасно и го зголемуваат периодот меѓу дефектите / поправките на машините.

Тоа придонесува за значителни заштеди на трошоци за сопствеништво додека ги чувствувате придобивките од подолгиот работен век, намаленото одржување на опремата и подоброто враќање на инвестицијата (ROI).
SKF logo