Заптивки

Решенија за заптивки приспособени за работата на вашиот систем

Заптивките имаат пресудно влијание врз работата на системот. Работниот век и надежноста на она што често се смета за едноставна компонента можат да имаат значително влијание врз вашите производи и операции. SKF има повеќе од 100 години искуство во разни индустрии и апликации и е единствената компанија што може да обезбеди поддршка за клучните аспекти на системот за заптивки благодарение на своето знаење за лежиштата, заптивките, подмачкувањето и сродните науки и технологии. SKF нуди стручни совети и обезбедува поддршка во текот на целиот животен циклус на вашиот систем за заптивки.

Одете на табели со производи за Заптивки.

Информации за производот

Ве известуваме дека линковите подолу водат до информации достапни само на англиски јазик.

Издвојуваме

SKF logo