Клинест ремен

Монтирајте клинести ремени на SKF сега и елиминирајте ги пролизгувањето, бучавата и вибрациите!

Освен комплети со multi-V ремен, SKF нуди и широк асортиман на клинести ремени брендирани од SKF и со иста должина како и оригинално вградените ремени. Со ова им се нуди флексибилност на клиентите, овозможувајќи им да создадат „виртуелен комплет“, покривајќи ги сите делови со една гаранција. Овде спаѓаат и растегливите ремени брендирани од SKF што секогаш обезбедуваат совршено налегнување благодарение на нивните еластични влакна. Овие ремени се проектирани за најновите мотори кои веќе не користат затегнувачи.
  • Достапни се повеќе од 1000 ремени (multi-V ремени, клинести ремени и растегливи ремени)
  • Сите клинести ремени на SKF имаат ист квалитет како оригиналната опрема.
SKF logo