Ременик за алтернатор

Со ремениците за алтернатор на SKF ќе добиете сè што ви е потребно

Од каде доаѓа таа ужасна бучава? Би можело да се работи за дефект на ременикот за алтернатор (FAP). И покрај неговите димензии, ременикот за алтернатор игра клучна улога во моторот. Го апсорбира потенцијално штетниот вртежен момент и ја намалува бучавата и вибрациите на ременот – и затоа треба секогаш да го менувате со висококвалитетен резервен дел.

SKF ви нуди 3 технологии:
  • ременици за алтернатор (OAP)
  • одвојувачи за алтернатор (OAD)
  • гумени одвојувачки ременици за алтернатор
  • Ремениците за алтернатор на SKF се делови со квалитет на оригинална опрема
  • Достапни се повеќе од 100 комплети.
SKF logo