Прибор со multi-V ремен со ременик за алтернатор

Го проширивме нашето семејство од производи.

И покрај неговите димензии, ременикот за алтернатор игра клучна улога во моторот. Го апсорбира потенцијално штетниот вртежен момент и ја намалува бучавата и вибрациите на ременот. Токму затоа, секогаш кога тоа го препорачуваат производителите на автомобили, SKF развива комплети со multi-V ремени што го содржат ременикот за алтернатор - VKMAF.
  • Сите ременици за алтернатор на SKF вклучени во овие комплети имаат квалитет на оригинална опрема
  • Комплетите VKMAF на SKF ги опфаќаат апликациите во најпопуларните автомобили.
SKF logo