Комплет со multi-V ремен

Исто како и вие, SKF не прави компромиси кога станува збор за прецизноста и квалитетот.

Повеќе од 100 години SKF воведува иновации во широк опсег индустрии. Како резултат на тоа, сите ремени и метални делови на SKF се произведуваат според највисоките стандарди за квалитет на оригиналната опрема.
Секој комплет со multi-V ремен на SKF ви обезбедува спокојство. Може да бидете спокојни затоа што:
  • нашите multi-V ремени имаат иста должина како оригиналната опрема
  • сите наши затегнувачи и ременици имаат квалитет на оригинална опрема
  • нашите автоматски затегнувачи за ремени се монтираат брзо и лесно благодарение на нивниот дизајн за едноставно ослободување на иглата
  • нашиот асортиман содржи повеќе од 250 комплети.
SKF logo