Комплет од multi-V ремен со водна пумпа

Оригиналност од SKF: единствениот комплет од multi-V ремен со водна пумпа!

Дали знаете дека 34% од водните пумпи ги движи системот за помошен погон? SKF е единствената компанија на пазарот што нуди комплет од multi-V ремен со водна пумпа.
Сменете ја водната пумпа истовремено со системот за помошен погон, за да избегнете механички дефекти како што се неисправно серво-управување или дефект на моторот.
  • Заштедете им време и пари на вашите клиенти
  • Повеќето комплети вклучуваат водна пумпа SKF AquaMax
  • Сите делови имаат квалитет на оригинална опрема.
SKF logo