Комплет од ребрест ремен со водна пумпа

Голем број производители на автомобили препорачуваат да се смени целиот систем со ребрестиот ремен во исто време, за да се спречи можен дефект на некој од другите важни делови само неколку километри подоцна.

SKF произведува повеќе од 160 комплети од ребрест ремен и водна пумпа, а ги произведува и сите други делови од системот за ребрест ремен, правејќи ја целосната поправка полесна, побрза и поефтина за вас!

SKF logo