Комплет од ребрест ремен со водна пумпа

Убијте две муви со еден удар!

Задоволниот клиент е лојален клиент. Заменете ги и ребрестиот ремен и водната пумпа:
  • за да спречите механички дефекти 
  • за да им заштедите време и пари на вашите клиенти.
Придобивки од понудата на SKF:
  • достапни се повеќе од 200 комплети
  • покриеност од над 70 % на возниот парк во Европа
  • сите делови имаат квалитет на оригинална опрема.
SKF logo