Комплет со ребрест ремен

Влевајте доверба со комплетите со ребрест ремен на SKF.

Сите комплети со ребрест ремен на SKF содржат ремени, затегнувачи и помошни ременици од брендот на SKF, произведени според спецификациите за оригинална опрема. Голем дел од комплетите на SKF содржат повеќе компоненти од оние на конкурентите или на производителите на автомобили (завртки, капачиња, навртки, пружини…). Повеќето од нив содржат соодветно упатство за монтажа, со сите детални чекори и совети за монтирање на нашите компоненти.
  • Достапни се повеќе од 500 комплети со ребрести ремени.
  • Покриеност од 96 % на возниот парк во Европа 
SKF logo