Алати и средства за подмачкување

Освен широкиот опсег решенија за шасија, мотор и трансмисија, SKF нуди производи дизајнирани да обезбедат надежни и квалитетни работни услови, како што се алат за монтажа, висококвалитетна маст за лежишта и паста против корозија.
SKF logo