Алат за растеглив ремен

Со вистинските алати, можете да ги добиете најдобрите перформанси од производите на SKF. Прицврстувајќи се на ременикот, алатот за монтажа на растеглив ремен на SKF - VKN 300 го прави растегнувањето на ременот многу полесно – па затоа и поправката станува полесна и побрза!
Овој алат ги опфаќа повеќето апликации кај автомобилите опремени со растеглив ремен: нема потреба повторно да купувате алат, благодарение на нашиот уникатен алат кој може да се употребува повторно и е единствениот што ќе ви биде потребен.
SKF logo