Комплет со лежиште за тркало и сопирачка

Животот станува полесен со нас.

SKF нуди претходно склопен систем со лежиште за тркало вградено во сопирачки диск/барабан. Се монтира побрзо и полесно, со што се намалуваат ризиците од грешки при монтажата. Сите делови имаат квалитет на оригинални делови за да обезбедат добри перформанси и надежност.
SKF logo