Комплет со лежиште за тркало

Секое лежиште за тркало не се произведува според истите стандарди како лежиштата за тркала на SKF.

Прераниот дефект на главчината може да резултира со ненадејно губење на контролата на управувањето, па дури и со губење на тркалото и може да го оштети ABS системот, сериозно компромитирајќи ја безбедноста на возачот на автомобилот.

За безбедно и глатко возење, секогаш користете лежишта за тркала на SKF во вашиот автомобил.
SKF logo