SKF X-Tracker®

Оваа патентирана единица со главчина ја зголемува носивоста на лежиштето и ја подобрува крутоста на главчината за 50 % во споредба со традиционалните единици со конусно валчести лежишта, обезбедувајќи управување на лесните камиони како кај автомобил, но и удобност и безбедност.
SKF logo