Лежиште за тркало од втора генерација

Со комбинирањето на двореднo топчесто лежиште и интегрирана монтажна прирабница, лежиштето за тркало од втора генерација ја заменува функцијата на одделната лежишна единица. Лежиштето за тркало од втора генерација трајно затворено со заптивка и со индуктивно калени тркалачки патеки, се користи во предни или задни тркала без погон.
SKF logo